• Napa milih kita?

    Kekuwatan perusahaan

    Perdagangan lan Perdagangan Ouzhixing Guangzhou City, Ltd(GAKï¼ ‰ minangka salah sawijining supplier merek sistem sistem kemewahan paling gedhe ing China.

    Teknologi perusahaan

    Bakal fokus sumber ing terobosan ing riset lan inovasi, liwat teknologi inovatif lan produk sing unggul

    Layanan perusahaan

    Setya menehi kasedhiyan kanggo menehi solusi mobil mobil lan solusi sistem Mercedes BMW sing luwih kuat kanggo saingan luwih murah

    • Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

    Perdagangan lan Perdagangan Ouzhixing Guangzhou City, Ltd(GAKï¼ ‰ minangka salah sawijining supplier merek sistem sistem kemewahan paling gedhe ing China. Menehi dhukungan kanggo produksi bagian otomatis merek BMW Benz, pasokan logistik terpadu kabeh lan layanan dhukungan. Produk inti kalebu bagean sasis. Bagéan mesin. Bagian sing bisa ditrapake, bagean perawatan lan liya-liyane. Perdagangan lan Perdagangan Ouzhixing Guangzhou City, Ltd(GAKï¼ ‰ wis setya terus-terusan ing bagian otomatis mobil Mercedes BMW, teknologi sasis duwe posisi utama ing negara kasebut, kanthi kinerja biaya dhuwur lan kekuwatan lengkap produk lengkap. ing pasar domestik nduwe papan sing kuwat lan nutupi luwih akeh wilayah ing Asia Tenggara, Amerika Lor, Afrika dll ... Saiki, Guangzhou City Ouzhixing Commerce And Trading Co, Ltd.(GAK) wis netepake komponen inti strategi mobil , adhedhasar kebutuhan lokal

    Maca liyane
    • Sensor Aliran Udara Massa Anyar kanggo Mercedes-Benz E320 S320 0280217500 0000940548

      Sensor Aliran Udara Massa Anyar kanggo Mercedes-Benz E320 S320 0280217500 0000940548

      Maca liyane
    • KANGGO kanggo BMW E36 328i Z3 Kapal Poster Kapal Kapal Crankshaft Sensor 12141703277

      KANGGO kanggo BMW E36 328i Z3 Kapal Poster Kapal Kapal Crankshaft Sensor 12141703277

      Maca liyane
    • 1pc New 04C905616 Plug Plug kanggo Kursi Mii Skoda Citigo 1.0 Octavia VW Golf 1.6

      1pc New 04C905616 Plug Plug kanggo Kursi Mii Skoda Citigo 1.0 Octavia VW Golf 1.6

      Maca liyane
    • Lingkungan Master Ngatur Lawang Window ngarep Ngalih A2518300090 kanggo Mercedes Benz AMS

      Lingkungan Master Ngatur Lawang Window ngarep Ngalih A2518300090 kanggo Mercedes Benz AMS

      Maca liyane
  • Telpon: +86-13929559010